miercuri, 9 mai 2012

Nu inteleg


Eram in taxi si gandeam asa: Oare daca ma dau jos si o iau la fuga, cot la cot cu taxiul, voi scapa de aceasta neliniste interioara?!
Nu am inteles niciodata si probabil nici daca m-as mai naste o data, cum viata altora e atat de importanta pentru “altii” care ne stau prin preajma! As vrea sa stiu si eu care e deliciul sufletului pentru unele “personalitati” care nu fac altceva decat sa fie interesate de a-ti pune bete in roate sau cel putin spus, incercand aceasta. Nu am inteles niciodata de ce nu isi vede fiecare de drumul pe care-l are de urmat in viata asta si nici cu ce te face mai fericit sa fii la curent cu viata altora. Sunt curioasa cand vor putea unele specii umane sa devina macar oameni, daca adevarati oameni nu mai au nicio sansa!
Probabil ca, esti o persoana mult prea importanta pentru acele “vietati”, daca nu fac altceva decat sa incerce sa intervina prin orice metoda in viata ta. Cel mai BIZAR, doar cei fericiti, impliniti si care au facut ceva la viata lor, sunt subiecte vitale pentru restul.
Am o idee: ar trebui inventat un nou job – Analist in a face rau celor fericiti!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu