joi, 31 mai 2012

Viorel Badea cere ajutorul poporului român


Intr-un comunicat de presă, apărut pe site-ul de ştiri Agerpres, senatorul Viorel Badea, a făcut un apel către cetăţenii români. Acesta doreşte ca poporul român să fie alături de români, dar şi de cetăţenii de origine italiană, care au avut de suferit zilele trecute, în Italia. 

Acesta pledează pentru demararea cât mai rapidă a unei campanii de ajutorare a celor aflaţi la nevoie, care au avut de suferit în urma cutremurul în Italia, în provincia Modena, din regiunea Emilia-Romagna. Conform anchetelor realizate, cutremurul a fost o replică a unui seism care se produsese în aceeaşi regiune şi care, a provocat moartea mai multor persoane, dar şi importante pierderi materiale.
In urma unor discuţii purtate cu Excelenţa Sa, domnul Mario Cospito, ambasadorul Republicii Italiene în România, dar şi cu domnul Dan Eugen PINETA, consulul general al României la Bologna, s-a stabilit demararea proiectului de ajutorare a acestor persoane aflate la nevoie.
Senatorul Viorel Badea doreşte ca ajutorul să vină atât pentru români, cât şi pentru italieni şi de asemenea, a cerut ca mass-media să sprijine acest demers de solidaritate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu