joi, 31 mai 2012

S-a înfiinţat asociaţia “Lucian Blaga”


Scriitori şi artiştii români din Spania au înfiinţat asociaţia “Lucian Blaga”. Conform Romanian Global News, aceasta s-a constituit la Camarma de Eteruelas. In oraşul Madrid, toţi cei care au dorit să ia parte la acest eveniment, au reuşit să vină din toate părţile Spaniei pentru a se bucura de noua Asociaţie.

Aşa cum se arată în comunicat, evenimentul s-a desfăşurat în localitatea Camarma de Esteruelas, din Comunitatea Madrid, la care au participat scriitori şi artişti români din provinciile spaniole. Printre participanţi, se enumeră artişti precum: Gelu Vlasin, Cornel Dranovan, Ionel Raj Craciun, Sorin Balascau, Viorel Copaciu, Ioan Oniciuc, Marin Trasca, Teodora Miclea, Nina Vasile, Marian Mocanu si Gheorghe Vintan.
Cei prezenţi au pus bazele acestei Uniuni prin semnarea Statutului, care a fost aprobat de toţi cei prezenţi la eveniment. De asemenea, toţi cei care doresc să se alăture asociaţiei “Lucian Blaga”, sunt invitaţi să contacteze conducerea Uniunii pentru a solicita înscrierea alături de ei, la telefon: 642930858 sau e-mail: jimenezblaga@gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu