miercuri, 2 mai 2012

Veşti bune pentru salariații români


Veşti bune pentru români se anunță din partea Ministerului Finanțelor. Conform declarației Ministrului Finanțelor, Bogdan Drăgoi, situația macroeconomică din prezent permite majorarea salariilor. Acest fapt este permis şi datorită participării Fondului Monetar Internațional la noile negocieri, anunță Hotnews.

Insuşi preşedintele PSD, actual premier, Victor Ponta, va susține o întâlnire cu delegația Fondului Monetar Internațional. Conform unui comunicat, această întâlnire va avea loc sediul USL din şoseaua Kiseleff,  nr. 57 cu începere de la ora 16,00.
"Situația de astăzi permite revenirea salariilor, şi cifrele macro permit acest lucru în următoarele cinci - şase luni", afirmă actualul ministru de Finanțe. De asemenea, Victor Ponta şi-a susținut şi el punctul de vedere cu privire la depunerea candidaturii lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat de primar general. Acesta a declarat că îşi doreşte ca delegația FMI, BM si CE, care se află în aceste zile la Bucureşti, să plece din România cu o nouă scrisoare de intenție.
"Din momentul în care mi-am asumat răspunderea să formez un nou guvern, evident că îmi doresc ca acest guvern să obțină votul de încredere şi să putem gestiona cât mai rapid un guvern cu puteri depline în treburile țării. (...) Intenția mea şi interesul României este ca delegația să plece din România cu noua scrisoare de intenție, semnată de către un guvern care are asemenea puteri", a afirmat Victor Ponta.
In plus, reprezentanții FMI şi cei ai Comisiei Europene şi Băncii Mondiale au început marți să lucreze la Bucureşti în cadrul celei de-a cincea evaluări a Acordului stand-by aflat în derulare cu autoritățile române, mai adaugă Hotnews.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu